Aflysning af hingstedagen 2016

Hingstedagen 2016 blev desværre aflyst

præmierosetKære alle – det var med tungt hjerte at jeg blev nødt til at aflyse hingstedagen i år på grund af manglende opbakning fra hingsteholderne. Debat på Hingstedagens facebook side i starten af februar med diskussion om hvilke hingste der bør have adgang og ikke adgang samt at der daværende kun var et  lille antal hingste tilmeldt gjorde udslaget, at jeg mistede total lysten til at arbejde videre for at få hingstedagen op og stå i  2016. Jeg følte at jeg blot arbejdede imod tomme tønder, som bare buldrede. Yderligere med den konstatering at der skulle mindst 25 hingste tilmeldinger til for at få arrangementet til at løbe rundt økonomisk og at det nok ikke blev muligt, så valgte jeg at indstille arbejdet øjeblikkelig og aflyse hingstedagen før tilmeldingsfristen udløb.

At skulle slås for et arrangement hvert år for at få op og køre med alt det arbejde, der ligger forud har været en stor udfordring, men også meget spændende og jeg er glad for at have fået lejlighed til at lære så mange forskellige hestefolk at kende igennem hingstedagen, så tak for det.

Vi havde i øvrigt en super hingstedag sidste år i  2015 hvor alt klappede og i sidste øjeblik blev til en sucess hvor Ravnkilde trådte til at hjælpe med lokaler og som der kan ses og læses om andet sted på hjemmesiden så tror jeg at alle var rigtig glade for arrangementet sidste år, der i høj grad var truet af aflysning på grund af sygdoms udbrud i Aalestrup.  Det gentog sig igen i år og derfor er det som arrangør rigtig vanskelig at tilrettelægge en hingstedag, der må flyttes i sidste sekund.

Jeg ved også at rigtig mange mennesker som følger os og som havde glædet sig til hingstedagen er kede af at den blev aflyst i år og jeg kan kun beklage og havde selv set frem til en gentagende succes i Ravnkilde.

Om der bliver en hingstedag 2017 vil tiden vise, det kommer an på opbakningen fra hingsteejerne og om vi kan finde et godt sted at være til rimelige priser.

Hvis Du vil bakke op om arrangementet i  2017 så kontakt  mig på “hingstedag@gmail.com”  hellere i dag end i morgen.  Kun med din opbakning og så mange hingsteejere som muligt, der står sammen kan det lade sig gøre at få et arrangement op at stå igen og jo flere hingste,  der vises på dagen – jo flere mennesker vil finde vej og jo mere reklame vil dagen få.