Underholdning/Shows 2015

friesergruppen Frieser showgruppe Nord Viser igen i år deres forrygende show med 6 frieser heste fra deres program 2015 med titlen Engle og Dæmoner.  Vi er spændte på hvad de har fundet på.
team_haffer Team Haffer kommer med en kollektion af de flotte haflinger og viser show.
hoppe_twhhoppe_pearl Der bliver et glædeligt gensyn med special racen Tennessee Walking Horse, som før har været vist til Hingstedag, blot den nu afdøde hoppe: “I’m Gold and Dangerous” fra Lykke Hansen, Løgstør.

Lykke og kæresten Michael kommer denne gang med mor og datter i form af hopppen Pearl er af racen Tennessee Walking Horse, en amerikansk gangartsrace. Hun er født og opvokset i Texas, USA, og kom til Danmark i efteråret 2011. Hun var til hingst i Tyskland i 2012 og fik sit første føl i 2013. Hun bliver sendt til hingst i Belgien til sommer. Hendes farve er amber cream champagne tobiano, og da hun kom til Danmark var hun den eneste af denne farve i Europa. Idag er der blot én mere, hvad vi ved af.
Hendes fulde navn er Pearl of Justice.

Ejers data:
Navn: Gemstone Walkin’ Horses
Adresse: Huneshøjvej 6
Postnr: 9670
By Løgstør
Tlf. nr.: 41823197
Email: sue.dix@hotmail.com
Web: http://gemstonetwh.wix.com/english

Rytters data:
Navn: Michael Rytter

Hestens data
Navn: Pearl of Justice

Reg. nr.: #20604735
Født: 27-08-06
Stangmål: 154
Forbund: TWHBEA

Far: Judge’s Criminal Justice
Mor: Goldie’s Champagne Glow
Morfar: Go Boy’s Gold Insignia


Som Afkom efter ovenstående hoppe kommer Amber er af racen Tennessee Walking Horse, en amerikansk gangartsrace. Hun er født og opvokset herhjemme, og er Gemstone Walkin’ Horses’ første afkom. I år bliver hun 2, og hendes fulde navn er Coin’s Up for Justice.

Tennessee Walkeren går hovedsageligt for at have 3 gangarter – flat walk, running walk og rocking chair canter. Dette er de velsete showgangarter, og de gangarter racen er kendt for. De har dog også andre gangarter som fx skridt, trav, galop, pas, tølt, foxtrot og stepping pace.

Der er mindre end 10 raceeksemplarer herhjemme, og ingen hingste.

Ejers data:
Navn: Gemstone Walkin’ Horses
Adresse: Huneshøjvej 6
Postnr: 9670
By Løgstør
Tlf. nr.: 41 82 31 97
Email: sue.dix@hotmail.com
Web: http://gemstonetwh.wix.com/english

Rytters data:
Navn: Lykke Hansen

Hestens data
Navn: Coin’s Up for Justice

Reg. nr.: Endnu ikke tildelt
Født: 06-06-2013
Stangmål: 147
Forbund: TWHBEA

Far: Yahoo.Coin
Mor: Pearl of Justice
Morfar: Judge’s Criminal Justice

2011_hoppeborg Såfremt vejret bliver godt til hingstedagen har vi lavet aftale med Dalgaard hoppeborg om opstilling af deres flotte store hoppeborg til børnene. Link til deres hjemmeside: Dahlgaard Hoppeborg