Hingstedag 2015

Vi er allerede ved at gøre klar til Hingstedag Jylland 2015.
😀 Datoen bliver lørdag den 11. april 2015, så sæt kryds i kalenderen.
Har du allerede gode ideer, shows eller andet, som du kunne tænke dig at bidrage med, så kontakt os derom på hingstedag@gmail.com 
Tilmeldingsformularen er klar til at tilmelde sig igennem:  Klik her: Tilmelding 2015

OBS! HINGSTEDAGEN AFHOLDES PÅ RYTTERGÅRDEN I RAVNKILDE, BYGADEN 31, 9610 NØRAGER ISTEDET.

Den 11. april 2015 holder HingsteNet.dk sin 10. hingstedag under projektet Hingstedag-Jylland. naturefterskolen5Vi har fået en god aftale i stand med Aalestrup Naturefterskole, Borgervej 50, 9620 Aalestrup, hvor der er en dejlig stor ridehal på  over 2300 m2. I det daglige undervises her på Hestelinien, som råder over en stald med plads til 40 heste i boxe + en løsdriftsstald, der er indrettet til fire heste.
I ridehallen er der desuden blevet opført 16 nye bokse samt et vandspiltov og solarium. I ridehallen er der plads til både publikum og mange standpladser.
Lidt ændsipo6283-c3ringer og forbedringer til hingstedag nr. sipo6318-c310  
  • Ændring af vilkår for pointgivning af BIS show vinder (Dagens hingst for pony og hest)  Dommer giver hingsten et særligt point for egenpræstation i hver af de to disipliner hingsten deltager i. Publikum giver hingsten ligeledes point.  Pointskala er fra 1-10. Den /de hingste som opnår højeste samlede point er dagens vinder.
  • På Hingstedagen vil kun forekomme avlskårede hingste. Afprøvning/træningsdag af unghingste/ukårede hingste er afskaffet som projekt. Der kan dog stadigvæk stilles en afkomssamling efter avlshingste heriblandt føl, hopper og ride valakker.
  • DRF bedømmelse er afskaffet, da Naturefterskolen ikke er en rideklub under DRF.
  • Alle avlsforbund i DK vil blive inviteret til hingstedagen og få en gratis stand med henblik på at avlsforbundets hingste vil deltage og se hingstedagen som et udstillingsvindue for den respektive avl.
Vi glæder os til at se jer alle til en god hingstefest og tilmelding vil være muligt fra 1. oktober 2014.  Sidste frist for tilmelding til hingstedagen er den 25. marts 2015

        

  • naturefterskolen2naturefterskolen3naturefterskolen4