Dommerne 2013

International springrytter – bedømmer hingstene til hingstedag

Det er os en stor fornøjelse at offentliggøre at vi har fået Rudolph Lauridsen, Roslev til at dømme springning i år til vores 8. hingstedag. Som aktiv rytter har Rudolph Lauridsen deltaget ved nationale og internationale stævner i springning i S klasser. Senere har han  fungeret som speaker til såvel nationale som internationale stævner i Danmark.

I de senere år har han  udlånt sine egne  heste til unge ryttere, samtidig med at Bjarne Mark har redet andre af hans  heste til  stævner i Danmark. Rudolph har i dag 6 heste ( heraf 3 hingste ) der deltager med forskellige ryttere i springning. Derudover har er der 3 ungheste der i løbet af i år skal i gang med deres grunduddannelse.

 Se mere på www.flying-circus.dk med billeder af hans springbane, samt en af hingstene.

   🙂  😉    😀  🙂

Topdressur rytter og dyrlæge bedømmer hingstene i dressur og mønstring

Margit og den 6-årige hingst Klosterhedens Zelecktion, som har klaret sig rigtig godt
både som 4-års og 5-års, med rigtig mange sejre i dressur op til La5.
De var med i Dressurchampionats-Finalen ved JBK både i 2011 og 2012.
Desuden blev de, i finalen, nr. 8 i Falsterbo for 5-års dressur-heste.

Det er med den største glæde at vi kan løfte sløret for vores dressurdommer til hingstedagen som bliver dyrlæge Margit Ørum fra Stutteri Klosterheden, Bækmarksbro.  

Siden 1988 har Margit fungeret i Vestjylland, både som dyrlæge ( med reproduktion som speciale ) 
og som uddanner af dressurheste på højeste niveau.
Margit havde stor succes med fuldblodshingsten Mago xx, som var den første Grand Prix hest, hun uddannede.
Med Mago xx blev det til mange flotte resultater. De var på Landsholdet i 91 og 92, hvor de bl.a.fik bronze til Danmarksmesterskabet i Dressur i 1991.
 Siden hen er det blevet til uddannelse af mange dressurheste, flere op til Grand Prix-niveau, bl.a. Elmbo Schagger Tack, Midt-West Dacapo, Ravel Logo, Lillemarkens Arkibal, Zorro Z, Zorro Son, Shogun og mange flere……..

Margit har insemineringsstation på Stutteri Klosterheden, hvor hun selv har avlshingsten Sunny-Boy, der p.t. ligger som nr. 3 i konkurrenceindeks blandt alle hingste i Dansk Varmblod. Udover Sunny-Boy insemineres der med hingste både fra Danmark og fra udlandet ( køle- og frostsæd).