Hingstedag 2013

HingsteNet.dk arrangerer hingstedag i det midtjyske for 8. gang i samarbejde med Stald Tougaard, Aalborgvej 154, 8800 Viborg. Dagen kommer til at byde på et bredt udsnit af hingste fra hele landet og her er mulighed for at vise hingsten frem i gode, flotte og trygge rammer.

Sidste frist for tilmelding af hingste er den 15/3- 2013, herefter sker tilmelding til dobbelt gebyr inden 1/4-2013, og man kan ikke regne med optagelse i kataloget. Tilmelding sker på hjemmesiden www.hingstenet.dk/hingstedag og prisen er 600,00 kr. som er inkl. 2 fremvisninger (valgt ud af 10 muligheder), Opstaldning hele dagen, 1 stk. dvd med hele arrangementet og inkl. moms.

I år har vi en stor opbakning af hingsteholdere som er sponsor med en gratis bedækning til publikum. Der vil være 17 bedækninger, som publikum kan vinde på kataloget. Udtrækning sker på dagen og vinderne skal have enten en hoppe af den samme race eller hoppens avlsforbund skal godkende krydsning med hingsten for at kunne deltage i konkurrencen.

Af shows vil der være opvisning fra Showgruppen Frieser Nord og western ridning i høj klasse, men der er også plads til overraskelser.

Alle kårede hingste deltager om titlen som Best In Show/dagens hingst, og der vil være flere præmier at gå efter inden for dressur, spring og mønstring. Info vil løbende komme inde på hjemmesiden og HingsteNet´s facebook side.

Kan man som forening stille med mindst 4 hingste vil foreningen kunne få en gratis stand på dagen.

Der er som sædvanlig to dygtige fotografer Sipo-Foto, Sæby og Hvitfeldt foto, Bjerringbro på pletten til at tage flotte billeder af hingstene og hele hingstedagen bliver filmet og lagt på en Dvd til hver hingsteholder.

Vi glæder os til a tage godt imod dig og din hingst til årets hingstedag i det midtjyske den 13. april 2013.