Shows 2011

Mounted Games Association Danmark kommer til hingstedag.

Oplev fart, spænding, harmoni og glæde. Den 16. april 2011 kommer Mounted Games til hingstedag. Vi glæder os til at underholde publikum med vores smidige ponyer og modige ryttere. Se Rytterne springe af og på i fuld galop, lave afleveringer til hinanden i forrygende fart og udføre alverdens forskellige disipliner sammen med deres ponyer. i år afholdes verdensmesterskaberne i Mounted games på Vilhelmsborg den 15-17. juli. Under Hingstedagen får publikum en forsmag på, hvad de kan opleve under et VM. Vi glæder os til at gøre hingstedagen endnu mere spændende og festlig. Se mere om Mounted games på www.mounted-games.dk / www.worlds2011.dk

Wierd 409 Sport til Danmark og hingstedag i Viborg

Elite Hingst ApS har over en periode forhandlet med Hollandske ejere om muligheden for at få en KFPS godkendt avlshingst til Danmark. Disse forhandlinger blev afsluttet 12 august 2010 i Drachten, Nederland. Resultatet af forhandlingerne indebærer at Danmark, som første land i Scandinavien vil få sin egen KFPS godkendte avlshingst opstaldet her hjemme sæson 2011. Hingsten der nu er klar for Danmark er 6 gange National Champion i Nederland. Han har også formodet at få 1 præmie på KFPS hingstekåring i 2004, 2005, 2006, 2007 og 2008. Han har en række flotte afkom som også har fået sine hædersbevisninger.

Oplev Hesteagility til hingstedag

Agility kræver et tillidsfuldt og godt samarbejde mellem hest og menneske. Agility er en sjov og lærerigt oplevelse, hvor hesten og menneske får mulighed for at afprøve grænser på en sjov og sikker måde. Agility træning hjælper meget på hestens selvtillid og giver derfor en mere rolig og omgængelig hest, der ikke så let bliver nervøs eller skræmt. På Hingstedag viser BestBreed Mustang heste agility med 2 BLM Mustangs (2 tidligere vildheste fra USA).