Hingstedag 2011

Hingstedag 2011 blev atter en sucess

Mange har tilkendegivet at det var det bedste show nogensinde, da HingsteNet holdt hingstedag for 6. gang i Viborg den 16. april. Det var dejligt at se 21 veloplagte hingste fra hele landet fordelt på 14 racer viste alt, hvad de formåede i dressur, springning og mønstring.

Armani

Dommerne Berider Klaus Holm og hans dommeraspirant Louise Schleicher havde hænderne fulde med at dømme de mange hingste og karakterne gav da også udtryk for deres tilfredshed med hingstenes præstationer.

Armani

Armani

Hingstene som vandt dagens konkurrencer blev følgende:

Dagens Bedste hingst: Kat. nr. 11 Armani med 28 stemmer.
Bedste unghingst/gangartshingst:
 Kat. nr. 18 Hedens Le Mioche med 8,8 i gennemsnit.
Bedste dressurhingst: Kat. nr. 16. Mr. Din X (XX) med 7,5 i gennemsnit.
Bedste springpony hingst: Kat. nr. 1 RM Caiser med 8,7 i gennemsnit.
Bedste spring hingst: Kat. nr. 11 Armani med 8,4 igennemsnit.
Bedste mønstring (pony): Kat. nr. 7 Agerholms Mon Ami med 8,5 i gennemsnit.
Bedste mønstring (hest): Kat. nr. 6 Stormosens Vivaldi med 8,9 i gennemsnit. 

Mr. Din

Mr. Din

Billederne fra de to dygtige fotografer Sipo-foto og Hvitfeldt foto kan ses i de kommende dage her på siden og under “Galleri 2011”.

Mounted games holdet viste høj klasse med deres 4 ponyer til hingstedagen. Der var fart og aktion i de 10 minutter showet varede.

Den flotte frieser hingst Wierd 409 vakte stor jubel af publikum, som klappede i takt til Wierds æresrunde og flot redet af Dina Rasch.

Ind i traileren

Ind i traileren

Der var også Hesteagility til Hingstedag med ægte mustanger, som af bla. viste at det ingen kunst er at gå op i trailer alene. Det gjorde hoppen mange gange i løbet af dagen. Mustangerne lagde også ryg til at der blev spillet med stor bold hen over ryggen af dem og en masse andet aktivitet.

Lusitano hingsten Tomas PT og PRE hingsten Dinero III lavede en superfin opvisning sammen.

Frederiksborgerne var flest repræsenteret med hele 4 stk hingste. og aktivitetsudvalget i frederiksborgeravlen var på pletten med en stand hvor folk kunne få mere info om Danmarks Nationalrace.

Tomas og Dinero

Tomas og Dinero

Efter hingstedagen var der en god 3 retters middag hvor hingsteholderne og hjælperne ved hingstedagen var samlet i rytterstuen på Stald Tougaard og kunne se tilbage på en rigtig god dag i selskab med de flotte hingste.

Næste års hingstedag bliver den 14. april 2012.