Shows 2010

Se showholdet fra Miniature foreningen til Hingstedag.

DMHF’s showhold er sammensat af aktive medlemmer i DMHF. Det populære show blev startet i 2006 af medlemmer fra hele landet. Det er vores ønske at vise interesserede at miniaturehesten er andet end små hygge- og klappedyr. Miniaturehesten er kærlige, energiske og vedholdende og kan lige som store heste trænes op til forskellige aktiviteter.

2010_miniature3

Showholdet viser bl. a vognkørsel, spring og agility.Som kørehest er miniaturehesten særdeles velegnet og kan sagtens trække en vogn med en voksen og et barn.

Avlsmål : En miniaturehest skal være en kopi af en stor hest. Ædel af type, elegant og atletisk. Den ønskes forholdsvis højt stillet og med passende muskulatur og med kort pels. MIniatureheste deles op i 3 kategorier efter størrelse i: mini til og med 81 cm standard mellem 81,1 og 86,5cm oversize mellem 86,6 og 90 cm Hopper kåres i A og B Karakter på 8 ,9 eller 10 i helhed er A kåret Karakter på 6 eller 7 i helhed er B kåret Er helhedskarakteren under 6 opnår hoppen ikke kåring. Hingste skal have 7 i helhed for at opnå kåring og avlsgodkendelse.

2010_miniature2

Hvis man har interesse i miniatureheste kan man finde flere oplysninger på DMHF’s hjemmeside. Man er også meget velkommen til at få en snak med os fra showholdet. Vi er alle avlere af miniatureheste. De fleste showheste der deltager i dag er kårede og avlsgodkendte hingste.

2010_miniature1

Showholdet vil hermed gerne sige tak for invitationen til at deltage og sige tillykke til Hingstenettet med deres 10 års jubilæum.

2010_miniature