Shows 2009

Se 8 årige ALEX fra TALENT 2008 danse til Hingstedag

Alex var med i finalen af DR´s talentkonkurrence. Vi er stolte over at det er lykkedes at få Alex til at optræde ved årets hingsteshow 2009. Kom og se ham optræde med et special nummer.

Alex

Alex

I’m Gold and Dangerous

Oplev Dixie – Tennessee Walkering Horse med de 9 gangarter “I’m Gold and Dangerous”, i daglig tale kaldet for “Dixie” er en 9 årig hoppe, af racen Tennessee Walking Horse. Hun er importeret fra USA i 2007 og i 2008 blev hun vist frem i Danmarks første TWH-show til HingsteNet´s hingstedag den 26. april. Der er ca. 15 Tennessee Walking Horses i Danmark (som jeg ved af), så racen er endnu ikke så udbredt i landet. Vores præsentation: Vi vil i år vise nogle af Dixies – i alt – 9 gangarter fra ryggen, og derefter vil nogle af gangarterne blive vist fra jorden, så folk kan se at det er 100% naturlige gangarter, og ikke bare noget de bliver redet op til.

 
I'm Gold and Dangerous

I’m Gold and Dangerous

 
I'm gold and Dangerous

I’m gold and Dangerous

 
I'm Gold and Dangerous

I’m Gold and Dangerous

Forrygende Friesershow med fart og spænding

Traditionen tro har vi atter i år et fantastisk flot friesershow på programmet. Stald Grønnerup v/Tonny Landkveld i Farsø viser sammen med Stald H i Hovedgård og Lienheste fra Fjerritslev hele 3 shows i løbet af hingstedagen.

Friesershow

Friesershow

Friesershow

Friesershow

Friesershow

Friesershow

Folkert T og Anne Kirsten viser Horsemannship

Mit ønske er at vise hvordan samarbejde mellem hest og træner kan blive let. Min hest er, akkurat som alle andre heste, noget ganske unikt. Han kræver min respekt, min tålmodighed og frem for alt min forståelse for at han er som han er. Min hest er sjældent energisk. Han var, til at begynde med, ikke venlig stemt for mennesker, og han er ind mellem ikke interesseret i at arbejde sammen med mig. Jeg kunne i mit heste liv have valgt mange andre veje til mit mål end den jeg har valgt. Overskriften på alt hvad jeg gør er: Horsemannship. Min hest og jeg deltager i kurser rundt om i landet, hos forskellige instruktører, men vores faste holdepunkt er Ute Lehmann. Jeg kan anbefale at læse ”I harmoni med hesten” af Ute Lehmann. Bogen kan købes på hendes hjemmeside www.horseinharmony.dk. Den forklarer også alt om min måde at være sammen med min hest på.

Folkert T

Folkert T

Folkert T

Folkert T

Folkert T

Folkert T