Shows 2008

Igen i år havde vi flotte shows på programmet.

Friesershow

FriesershowMarathonkørsel

Marathonkørsel

 

2008_kaj

Den syngende hestehandler

 

2008_dixie

I’m Gold and Dangerous

Frieserheste show kvadrille fra Træningsstald Engdal

Traditionen tro fik vi igen i år vist friesershow fra træningsstald Engdal i Farsø. De sidste to år har Dina Rasch lavet shows med sin egen friesiske ster-hingst, men i år er han i Holland hele sommeren for at gå konkurrencer og derfor ikke med til Hingsteshow i Viborg. Istedet fik vi set en smuk kvadrille af 4 frieserheste. Rytterne har tidligere lavet opvisninger sammen og de var derfor ekstraordinært samlet igen til denne dag for at vise de sorte heste frem. Samtidig viste de for første gang kvadrillen sammen med 5 Clocking-dansere fra Club West.

Friesershow

Friesershow

Dressur-og maraton kørsel fra Team Charlie

Der var både stil over dressurkørsel og med sikker hånd kørt maratonløb i ridehallen. Den dejlige fjordhest viste, at den formådede begge disipliner til fulde. Det var Pia Rosenhøj Hansen fra Hest og Rytter Shoppen i Simested, som bidrog med dette skønne indslag.

Den syngende hestehandler

Den syngende hestehandler sang til Hingstedagen Hestehandleren fra Rørbæk som i 19 år har været fast inventar til Hjallerup Marked har gennemgået en fantastisk forvandling de sidste to år. I 2006 havde han også tilmeldt sin hingst Secret Sestination XX, men kom ikke da han skulle ind og have foretaget en operation. På to år har han tabt sig 87 kilo, har her i marts 2008 fået hingsten kåret i DV, hvor han selv mønstrede den. Kaj Rasmussen mønstrede også Secret Destination XX til Hingstedag. I takt til musikken og Kaj´s sang fra hans nyudgivne CD mønstrede hingsten sig selv i alle gangarter. En flot præstation både for mand og hans 20 årige fuldblodshingst.

2008_secret1

Secret Destination XX

Sjælden hesterace i Danmark

Den sjældne hesterace i Danmark Tennesee Walking Horse vistes for første gang i Viborg. Lykke Hansen havde ikke haft ret meget tid til at forberede sit show med sin Tennessee Walker hoppe I’m Gold and Dangerous. Det var første gang at hoppen skulle deltage i et show i Danmark, så vi er stolte over at det lige blev til vores Hingstedag og vi håber at komme til at se mere til racen ved andre hingstedage.

2008_dixie1

I’m Gold and Dangerous