Hingstedag 2006

Connemarahingsten Woodstock

Connemarahingsten Woodstock

PRE-hingsten Salinero

PRE-hingsten Salinero

Dedagda

Dedagda

Horsemosens Navarone

Horsemosens Navarone

Ca. 200 lagde vejen forbi dagens arrangement. Hingstene var i godt humør og vejret var med os til Hingstedag i Viborg. Desværre var opbakningen af hingste ikke så stor som forventet, men de der mødte frem viste sig fra deres bedste side, og publikum fik et godt indtryk af deres kunnen.

  • Best in Show for pony blev connemarahingsten Woodstock fra Stutteri Calin v/Cathrin Abigail, Them.
  • Best in Show for hest blev ligeledes fra Stutteri Calin PRE hingsten Taranto, der imponerede med sine spanske skridt.

De øvrige hingste blev også vist i opfindsom show, bl.a. kunne man se newforest hingsten Horsemosens Navarone danse sammen med en cowboy. Hingsten klarede også løsspringning i fin stil, og kom efter et stop midt i forhindringen over alligevel uden tilløb. Navarone

havde taget den lange tur fra Sjælland, hvilket var særdeles flot. Vi håber at andre hingste følger hans eksempel når der igen afholdes hingstedag igen den 5. maj 2007.

  • Dedagda fra Bakholm ejet af Berit og John Thomsen fra Storvorde viste et særdeles godt temperament under rytter og en flot løsspringning.
  • PRE-hingsten Salinero også fra Stutteri Calin, Them impornerede med sit rigtig gode temperament under rytter, han viste et flot program i dressur kombineret med de svære øvelser med spanske skridt, piaff mv.

Vinder af en gratis bedækning ved hingsten Secret Destination XX
Desværre måtte Secret Destination XX melde afbud på grund af ejers sygdom, men det forhindrede ikke i, at han kunne stille en bedækning på højkant, selvom vi havde set frem til at se hingsten i aktion.Vinder af bedækningen blev Anita Hansen, Houlkærvej 40, 2 tv, 8800 Viborg.

Billeder fra dagen kan købes hos PG billeder v/Peter Jensen på tlf. 98649920. Der er forbudt at anvende hjemmesidens billeder uden fototgrafens tilladelse.

Vi håber at såvel som hingsteejerne som publikum fik en god dag ud af det og har lyst til at lægge vejen forbi Stald Tougaard igen den 5. maj 2007

PRE-hingsten Taranto

PRE-hingsten Taranto